085 105 07 33 info@flexizone.nl

   Op zoek naar een geschikte ruimte voor jouw bedrijf?

   Maak snel kennis met Flexizone

   OVER FLEXIZONE

   RUIMTE HUREN BIJ  FLEXIZONE

   Ben je op zoek naar:

   • Een praktische opbergruimte?
   • Een kantoor of opslagplaats met bijbehorende diensten in één?
   • Een flexibele ruimte in te delen als werkplaats, atelier of productiebedrijf?

   Voor dit alles hebben wij een allesomvattend antwoord: Flexizone. Onder te verdelen in Flexizone Storage, Flexizone Office en Flexizone Workbox. Onze verschillende onderdelen zijn onafhankelijk te verkrijgen en sluiten tegelijkertijd naadloos op elkaar aan!

   FLEXIZONE RUIMTES

   FLEXIZONE RUIMTES

   ONTMOET ONS TEAM

   ONTMOET ONS TEAM

   Sylvia de Haas

   Commercial Director

   Mijn collega’s typeren mij als begripvol, motiverend, team-player, doortastend en recht voor zijn raap. In minder dan 2 jaar tijd heb ik samen met een klein team de huidige businessparken in Rotterdam weten te transformeren tot een levendige ontmoetingsplek: FLEXIZONE. De locatie biedt aan ondernemers de mogelijkheid om door te kunnen groeien. Mijn doel is om Flexizone tot een begrip in Nederland en Duitsland te maken.

   Sabina van den Bosch

   Office Manager

   Iedere dag is anders en vol uitdagingen, het geeft mij veel energie om in deze dynamische omgeving te werken en ga elke dag met veel plezier aan de slag. Met mijn dienstverlenende en klantgerichte instelling hoop ik u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

   Stephanie Bunt

   Commercial Property Manager

   Toen de kans voorbij kwam om deel te worden van het Flexizone team heb ik deze gelijk aangegrepen, ik was al bekend met de organisatie en werkwijze en wist dat dit juist mijn manier van werken was! De diversiteit die mijn functie met zich mee brengt vind ik een grote plus! Een ander zou misschien hard wegrennen voor alles wat er bij ons voorbij kan komen maar wij gaan er juist nog harder op af!

   Blijf op de hoogte

   Volg jij ons al? Hier vind je alle laatste nieuwtjes en ontwikkelingen
   Share This